Durant el matí del dissabte, 11 de juliol, les joventuts de Compromís de la comarca van celebrar el seu 2n Congrés Comarcal a Cocentaina, on renovaren la portavocia comarcal i l’equip de l’Executiva Comarcal Jove. Ivan Jordà Banyuls, de Beniarrés, ha estat triat nou Portaveu Comarcal, en substitució de l’alcoià Raül Seguí, regidor per Compromís des de les passades eleccions municipals, a l’Ajuntament d’Alcoi. Dues persones més acompanyaran a Jordà en l’equip comarcal de Joves amb Compromís, Mónica Gómez, de Cocentaina, i Jesús Fuentes, de Muro.

.

foto 1“Comencem una nova etapa amb unes circumstàncies al País Valencià que mai havíem vist, Compromís és membre del govern a la Generalitat i som primera força en nombre de vots al Comtat, continuarem amb el treball que durant aquests anys ha dut a terme el nostre company, Raül Seguí, al que només puc donar que les gràcies” afirmava Ivan Jordà després de ser triat Portaveu Comarcal de les joventuts. Així mateix, Raül Seguí, també agraïa a totes i tots els seus companys el suport rebut durant els últims anys i afirmava que l’èxit de les passades eleccions també era un èxit de les joventuts d’aquestes comarques, “hem treballat dur perquè volem unes comarques joves i amb futur, l’èxit de Compromís també és un èxit de Joves amb Compromís”

La cita també va ser ocasió per celebrar la V Jornada de Formació Ximo Llorca, a la que van estar convidades com a ponents l’Alcaldessa de Benilloba, Anna Dèlia Gisbert, i els regidors de Biar i La Torre, Joan Lluís Escoda i Joan Domènech, que van parlar de la dignitat de la política i el canvi valencià des dels municipis.

El Congrés, al que van participar més de 30 joves de la comarca, va finalitzar amb unes paraules del Conseller d’Economia Rafa Climent, que no va voler deixar passar l’ocasió per engrescar la joventut comarcal de Compromís a seguir treballant de valent.