JOVES amb Compromís per l’Alcoià- el Comtat- les Foies han convocat el seu 2n Congrés Comarcal, que es celebrarà a la Casa de la Joventut de Cocentaina, el proper dissabte, 11 de juliol, a les 11 hores.

A més, les joventuts de Compromís de la comarca han organitzat per al mateix matí una de les seues jornades de #FormacióXimoLlorca, títulada “El canvi valencià des dels municipis”, a la que intervindran Anna Dèlia Gisbert, Alcaldessa de Benilloba, Joan Lluís Escoda, regidor de Biar i Joan Doménech, regidor a La Torre de les Maçanes.

“Hem volgut aprofitar la convocatòria del nostre 2n Congrés Comarcal per a organitzar una nova edició de les jornades Ximo Llorca, combinarem formació amb el comboi de decidir el futur de la nostra organització” ha afirmat Raül Seguí, acual portaveu comarcal de JOVES amb Compromís, i que no es presentarà a la reelecció. “Altra gent serà la que estiga al capdavant de l’entitat, continuant amb la faena que hem vingut realitzant durant els últims anys” ha conclòs Seguí, que continuarà actiu dins de l’Organització.