Els alumnes del col·legi públic El Bracal estan suporten temperatures de fins a 7 graus dins dels barracons als que acudeixen des de 2008.

L’AMPA del col·legi ha sol·licitat un informe tècnic per mesurar les temperatures registrades. Segons l’informe, els alumnes estan suportan temperatures de fins a 7 graus en els passadís i 14 en les mateixes aules. L’informe, a més, detecta limitacions d’aïllament.

L’AMPA denuncia el incompliment de les condicions tèrmiques en l’aulari de barracons i demanen solucions per evitar salut d’escolars i professorat.

L’Informe proposa com a solució provisional que s’augmenti el nombre d’equips de climatització per aula o es substitueixquen els existents per altres de major potència. A més, planteja que s’encenguen amb una major antelació i es substitueixquen les finestres de vidre simple per les reglamentàries de climalit.

Des de la FAPA Enric Valor Alacant i des de l’AMPA Bracal Muro exigeixen a la Conselleria d’Educació solucions immediates per pal·liar les condicions climàtiques de les aules prefabricades del CEIP Bracal Muro d’Alcoi i al seu torn exigeixen la solució definitiva que passa per la construcció d’un centre educatiu per a Muro.

Cal recordar que els alumnes duen des de 2008 anant a barracons per rebre les classe i que la Generalitat ha licitat la construcció del nou edifici per a aquest 2015.