Discurs de Joan Arques, Compromís per Xixona, en el debat d’investidura

Amigues i amics,

És una gran alegria per a mi i per a la gent que componem Compromís per Xixona estar hui ací, dirigint-vos estes paraules. Una gran alegria, un privilegi i, també, una responsabilitat. Una responsabilitat que assumim amb valentia, amb determinació i, per descomptat, amb honestedat.

Compromís per Xixona ha optat per fer una oposició constructiva. És a dir, per continuar aportant en positiu, com hem fet durant estos últims anys. Creem que serem més útils per a tots vosaltres i per a Xixona des d’eixa posició. Com déiem en campanya, ens oferim a escoltar-vos i a continuar sent la vostra veu.

El nostre repte estos quatre anys és intentar dur a terme, en col·laboració amb els altres partits amb representació, la major quantitat possible de les propostes que vam plantejar en el nostre programa. Propostes que, en la nostra opinió, seran molt beneficioses per a tots els xixonencs i les xixonenques.

També volem expressar ara i ací el nostre compromís amb la transparència. Farem tot el possible perquè els recursos públics siguen accessibles per a totes les persones, tant a l’hora de determinar a què es dediquen, com a l’hora de controlar-los, de manera que això es convertisca en la millor garantia d’una gestió impecable.

Igualment, i molt relacionat amb el punt anterior, farem tot el que podrem, des de la nostra modesta posició, perquè l’Ajuntament establisca una comunicació molt més fluida amb la ciutadania. Així mateix, els veïns i les veïnes de Xixona han de poder comunicar-se amb l’Ajuntament de manera directa, perquè moltes voltes eixe és el primer pas per a resoldre un problema.

Oposició constructiva, transparència, comunicació. Estos són alguns dels fonaments sobre els quals bastirem el nostre treball esta legislatura. Perquè, com també déiem en campanya, volem canviar a millor. Per a fer-ho, ens comprometem a estar al vostre costat i que sentiu que, en Compromís per Xixona, teniu un interlocutor per a millorar el poble i la vida de totes les persones.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *