Raül Seguí, Compromís Alcoi: “Presentem un programa participatiu pensant en un Alcoi més humà”

Compromís Alcoi presenta el seu Programa Electoral per a les Eleccions Municipals, un programa “al que han participat moltes entitats socials de la ciutat, que ens han fet arribar les seues propostes”, afirma Raül Seguí, candidat número 3 a l’Ajuntament d’Alcoi, afegint “Al nostre web tothom pot trobar les 50 propostes fonamentals del Programa, així com baixar el document sencer”.
(http://compromisalcoi.com/programa-eleccionsmunicipals).

Són cinc els eixos sobre els quals s’ha construït el document, Ciutat del Bé Comú, Participació i Transparència, Ciutat del Benestar, Ciutat Emprenedora, i Alcoi Ciutat Sostenible i Saludable. Seguí afirma que: “és un document viu, que continuarà obert a les propostes de les ciutadanes i ciutadans durant la campanya, i que anirem actualitzant”.

A més, el candidat número 3 de Compromís ha volgut destacar tres línies molt importants: Alcoi+Net, Reindustrialització i Participació i Transparència, “totes tres, transcendentals per a la ciutat i que a Compromís considerem prioritàries per a millorar la gestió i la vida de les alcoianes i dels alcoians”, ha conclòs.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *