Jacquelin Cerdà, candidata a l’alcaldia de Muro: “Som un partit que no promet, sinó que es compromet”

Jacquelin Cerdà ha estat una de les cares noves que ha presentat Compromís per a optar a revalidar una de les seues alcaldies històriques com és la de Muro. A més, s’ha envoltat d’una llista renovada amb una mitjana d’edat molt baixa, només 2 regidors de la legislatura que ara acabem repeteixen. Amb tot, l’alcaldable assegura que es tracta d’un equip competent i amb experiència dins del món de l’associacionisme. Jacquelin afirma que les sensacions que recull del carrer són bones, i espera poder seguir amb el projecte de poble encetat per Rafa Climent.

De fet, considera que el fet que Rafa Climent puga ocupar un lloc destacat a Les Corts Valencianes ha d’ajudar al municipi de Muro a arribar a aquells projectes que fins ara li han estat vetats, com la construcció del nou col·legi El Bracal, entre altres.

Jacquelin Cerdà es defineix com una persona de carrer, una veïna que pren part del dia a dia del seu poble i amb la intenció de fer la vida més fàcil per a les persones, amb especial atenció per als més menuts. Precisament el seu activisme al món educatiu és un dels principals valors que presenta.

Per conéixer més a Jacquelin Cerdà, candidata de Compromís a revalidar l’Alcaldia de Muro, només heu de vore aquest vídeo-entrevista adjunta feta a l’Arxiu Municipal del poble.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *