Mireia Mollà considera ‘El Bracal’ una prioritat urgent per a Compromís

Mireia Mollà, núm. 1 a les Corts Valencianes per Alacant:”hem visitat el col·legi El Bracal, un centre que porta en barracons des de 2007 com a conseqüència d’un govern nefast que no ha destinat recursos a l’escola pública”

Acompanyada pel núm 2 de la mateixa llista autonòmica Rafa Climent, alcalde de Muro i per membres de la candidatura local per a les properes eleccions del 24 de maig, així com també per la candidata Jacquelin Cerdà, van mantindre una reunió i una visita pels barracons acompanyats per l’equip directiu del centre escolar i per membres de la Plataforma Bracal Ja.

Mireia va adquirir el compromísd de seguir treballant des de les Corts com també el de fer-lo realitat el més prompte possible si Compromís gestiona des del govern de la Generalitat.

“Cal fer una auditoria per conèixer l’estat de l’educació pública al País Valencià en companyia de les direccions dels centres, del professorat i de les families i des d’eixa base començar a treballar per a que tots els xiquets i xiquetes tinguen una educació en condicions dignes i amb el major benestar possible”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *