Jacquelin Cerdà: “Vull ser la primera alcaldessa de Muro”

El passat divendres a les 20 h, en la Plaça del Matzem de Muro, va tindre lloc l’acte de presentació de la candidatura de Compromís per Muro.

Unes 200 persones no es van voler perdre aquest acte, tret d’eixida de la precampanya i campanya de Compromís al poble de Muro. Després de l’acte, en la mateixa plaça va tindre lloc una picaeta per a tots els assistents.

Jacquelin Cerdà, candidata a l’alcaldia de Muro va estar acompanyada per tot l’equip, tota la llista, així com també per Rafa Climent, alcalde de Muro i número 2 per la circumscripció d’Alacant, i per Mireia Mollà, cap de llista per la circumscripció d’Alacant.

Rafa Climent, visiblement emocionat, va donar les gràcies al poble de Muro pel suport rebut els darrers 16 anys que ha estat al front de l’equip de govern murer, i va demanar el mateix suport i confiança per a Jacquelin i les persones que l’acompanyen.

Mireia Mollà va animar a les persones que van assistir a l’acte a fer “a Mónica Oltra Presidenta de la Generalitat i a Jacquelin Cerdà alcaldessa de Muro”, ja que són “dones valentes que volen millorar la realitat del seu poble, per al benestar de totes les persones i de les futures generacions”. Va descriure algunes de les propostes que Compromís farà des del proper govern al Parlament valencià.

Finalment tots els membres de la llista van pujar a l’escenari per acompanyar a la candidata a l’alcaldia de Muro, Jacquelin Cerdà. “Som conscients que Muro té un gran futur i volem ser els encarregats que ho faça de manera sostenible i ordenada, i vetlant sempre perquè tinguem coberts tots els serveis que ens facen gaudir del nostre poble”, “vull ser la primera alcaldessa de Muro, del meu poble”, va emfatitzar Jacquelin Cerdà.

La candidata de Compromís a l’alcaldia de Muro va exposar els eixos bàsics del seu futur govern, amb aquelles propostes força, fruit del intens treball del col·lectiu de Compromís per Muro, a partir de les propostes que els han fet arribar els murers i mureres. “Volem El Bracal que els nostres xiquets mereixen, un Muro on totes i tots tinguem assegurades les necessitats de treball, benestar i oci, des de la participació, l’honestedat i la transparència”.”Gestionarem des del profund respecte als drets de les persones i l’anhel d’assentar les bases per a la felicitat de tots els dies”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *