David Abad, Compromís Alcoi: “L’Alcalde menteix en parlar del pressupost i les partides”

El portaveu i candidat a l’Alcaldia d’Alcoi de Compromís, David Abad, ha desmentit de forma contundent l’afirmació de l’alcalde, en dir que per no haver aprovat Compromís el Pressupost es perdran més de 3 milions d’euros. “Senzillament és mentida. Perquè amb el superàvit de l’any passat només hi ha l’obligació de destinar una part a amortitzar deute públic —en el cas d’Alcoi 1’6 milions d’euros. Els més de 3 milions restants es podran gastar en inversions o en el que es considere oportú quan s’aprove el pressupost. Per tant, no es perd ni un euro, són diners que estan a les arques municipals”. Per altra banda, Abad recorda que el govern del PSOE-EU ha anat canviant el discurs i els arguments: “Primerament van voler pressionar l’oposició dient que si no s’aprovava el pressupost no es podrien pagar les subvencions a entitats socials, esportives i culturals. Compromís va demostrar que era fals, i que amb una modificació de crèdit es podien pagar les subvencions. I així ho vam proposar i es va aprovar en l’últim Ple per unanimitat. Fins i tot s’ha aprovat en el mateix Ple una altra modificació de crèdit per a diferents inversions i despeses. L’Ajuntament no està bloquejat. Pressupost prorrogat no vol dir Ajuntament paralitzat: les factures continuen pagant-se, el proveïdors cobren i els treballadors perceben les nòmines regularment”. El portaveu de Compromís recorda que “si el govern haguera aprovat el Pressupost en desembre, que és quan toca, ara no es veuria en la situació de voler embotir un pressupost a un mes de les eleccions. Recordem que Compromís va fer unes propostes per al Pressupost de 2014 i que el govern les va acceptar, la qual cosa va facilitar que el Pressupost s’aprovara. Però el govern no ha complit els seus compromisos, ni tampoc totes les entitats socials han cobrat encara la subvenció del 2014, malgrat estar aprovat el Pressupost de l’any passat”. Abad conclou que: “Tot no val en política i no és ètic mentir, i més en partits que pretenen ser regeneradors, com són el PSOE i EU que estan en el govern d’Alcoi. Una cosa és la discrepància, legítima, i el debat, enriquidor, i una de molt diferent dir falsedats. La persona que les diu, queda desautoritzada per a exercir càrrecs públics”.

David Abad, Portaveu i Candidat a l’alcaldia d’Alcoi per Compromís

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *