Compromís per Alcoi presenta la llista completa a la ciutat d’Alcoi‏

Compromís Alcoi presenta la llista completa, que encapçala David Abad, i que ha sigut el resultat d’unes primàries obertes a la ciutadania a les que van participar vora 500 veïns i veïnes d’Alcoi.

“Presentem una llista totalment paritària, que conjuga preparació professional i experiència amb la il•lusió i les idees, configurant un equip potent amb l’ambició de transformar la ciutat d’Alcoi”, ha manifestat el candidat a l’alcaldia.

Decidits els llocs que ocuparien les persones que es van presentar a les primàries, l’Assemblea Local de Compromís va ratificar per unanimitat la resta de posicions, conformant una llista jove, amb una mitjana de 43 anys, però que compta amb persones de molta experiència.

“Som un equip amb capacitat de gestió i amb valentia i il•lusió per transformar Alcoi. Volem una ciutat amable, sostenible, oberta i amb futur, on les persones i el seu benestar siguen la prioritat del govern municipal”, afirma David Abad.

La llista completa amb edat professió i fotografia la podeu trobar a: http://compromisalcoi.com/llista-electoral-2015/

David Abad, Portaveu i Candidat a l’alcaldia d’Alcoi per Compromís

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *