ACTE DE PRESENTACIÓ CANDIDATURA COMPROMÍS PER MURO– Divendres 24 d’Abril a les 19.30 h, Plaça del Matzem

Estimat veí, estimada veïna:

Sóc Jacquelin Cerdà, candidata a l’Alcaldia de Muro per la Coalició Compromís. Som un grup de gent de Muro que hem decidit fer un pas endavant, responsable i il·lusionant, i que esperem comptar amb la teua confiança per tal de poder continuar treballant per Muro, com ha fet primer el BLOC i ara Compromís durant els darrers 16 anys al nostre poble.

Som un equip de murers i mureres preparats i, encara que no tinguem experiència de gestió, molts de nosaltres hem estat implicats en l’associacionisme i el dinamisme de Muro coordinant i aportant el nostre granet d’arena des de diferents indrets com les AMPES, els Júniors, la Unió Musical de Muro, l’Institut d’Història l’Almoroig, associacions culturals, filaes, equips d’esport… i tants altres.

Som conscients que Muro té un gran futur i volem ser els encarregats que ho faça de manera sostenible i ordenada, i vetlant sempre perquè tinguem coberts tots els serveis que ens facen gaudir del nostre poble.

Somie un futur il·lusionant, el canvi urgent a la Generalitat Valenciana, on amb un nou govern gestionat per Mònica Oltra, Mireia Mollà, Rafa Climent i tantes altres persones compromeses amb el seu País,  les persones tornem a ser la prioritat màxima.

Volem El Bracal que els nostres xiquets mereixen, volem un Muro on totes i tots tinguem assegurades les necessitats de treball, benestar i oci, des de la participació, l’honestedat i la transparència. Amb la teua confiança gestionarem des del profund respecte als drets de les persones i l’anhel d’assentar les bases per a la felicitat de tots els dies.

Per seguir conversant amb tu, et convide el pròxim divendres  24 d’abril  a les 19.30 hores  a gaudir d’una vetlada a la Plaça  del  Matzem  en companyia de les persones que formem part d’aquest gran equip.

M’acompanyes  en  aquest  viatge  tan  apassionant? 

T’espere,  compte  amb  tu!

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *