Compromís per Banyeres de Mariola presenta la llista completa

Després de la presentació de Josep Sempere com a número u, la Coalició Compromís per Banyeres de Mariola ha donat a conéixer la resta de la candidatura a les Eleccions Municipals del 24 de maig. Segons el candidat, «es tracta de persones amb valentia, preparades per a portar endavant el govern del nostre poble: una barreja de cares noves junt a l’experiència d’antics regidors».

A banda del candidat Josep Sempere i Castelló, la formació local està composta, en segon lloc, per Rocío Alfaro Ramos, treballadora social. La tercera posició i quarta l’ocupen, respectivament, els actuals regidors Janma Conejero Vañó, mestre, i Sonia Beneyto, dietista-nutricionista. En el número cinc es troba José Martínez Molina, historiador. En la sisena posició figura José Gabriel Pérez Martínez, administratiu de la Seguretat Social i en la setena, Josep Revert Samper, empresari tèxtil. En el huité lloc es troba Roseta Ortuño Sanchis, estudiant de Belles Arts. Salvador Puerto Bacete, infermer, és el número nou i a continuació, en el deu, Ester Revert Herrera, tècnic superior en Gestió Comercial. Vicent Berenguer Micó, traductor, està en l’onzena posició, mentre que els llocs dotze i tretze es corresponen amb Imma Antolí Cardós, auxiliar administrativa, i Vicent Vañó Valor, treballador del tèxtil.

A més, la Coalició Compromís també ha fet públics els noms dels reserves. En el lloc catorze es troba Eduard Beneyto Albert, transportista; en el quinze, María José Ripoll Toledo, infermera; i en el setze, Jordi Belda Llopis, mestre.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *