Josep Sempere serà el candidat de Compromís per Banyeres de Mariola

El passat dimecres dia 8 d’abril, en la reunió local de la formació, s’elegia per unanimitat Josep Sempere i Castelló com a candidat de la Coalició Compromís a les Eleccions Municipals del pròxim 24 de maig.

Una vegada ha sigut oficial el seu nomenament, Josep Sempere ha expressat la seua gran contentació «pel suport rebut, no només per la gent del col·lectiu local de Compromís, sinó també pels nombrosos veïns i veïnes de Banyeres», que li l’han fet patent en els darrers mesos. A més, el candidat declara que està «molt il·lusionat en aquest nou projecte: poder encapçalar Compromís i tindre com a objectiu principal treballar per a les persones, des d’una perspectiva clarament valenciana i de progrés».

Josep Sempere és natural de Banyeres i té 37 anys. És diplomat en Magisteri i llicenciat en Psicopedagogia i, actualment, exerceix com a mestre a l’escola pública. Des de sempre ha demostrat una gran preocupació pel nostre poble, i ha participat en moltes associacions, sobretot en l’àmbit cultural i educatiu (grup de danses Aires de Mariola, la Llegenda i la Confraria de Sant Jordi, la Coral Mariola…). Actualment col·labora a Ràdio Banyeres de Mariola, imparteix el Taller de danses i és monitor al grup scout Edelweiss, entre altres.

Respecte al programa, la Coalició Compromís està treballant en l’elaboració i convida a participar en www.banyeres.compromis.net/participa, perquè tindrà molt en compte les aportacions i propostes que la gent puga fer, i que ja està fent.

En breu, Compromís farà pública també la resta de la candidatura. Segons afirma el candidat: «Hi haurà cares noves que, amb la seua incorporació, segur que fan que l’electorat confie en Compromís per a ser el govern municipal els propers quatre anys».

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *