Una proposició de llei de Compromís impedirà l’ús partidista de la publicitat institucional

Compromís ha presentat a les Corts Valencianes una Proposició de Llei de Publicitat Institucional amb la qual pretén impedir un ús partidista d’aquests elements i així evitar que el partit que estiga en el Govern puga gastar-se diners públics per a fer-se autopromoció a costa del ciutadà. Així ho va explicar Mònica Oltra, candidata per Compromís a la presidència de la Generalitat Valenciana.

En el text s’exposa que la publicitat institucional només ha d’estar encaminada a publicitar informació útil per al ciutadà: notificacions dels serveis, campanyes d’utilitat sanitària, divulgació sobre beques, promoció del transport públic, difusió cultural, etc. Compromís opina en canvi que no són legítimes les campanyes institucionals en periode preelectoral que no divulguen res que siga d’utilitat pública, com imatges d’asfaltat de carrers, fotografies d’inauguracions, firmes d’autoritats, descoberta de plaques i primeres pedres d’infraestructures. El projecte de llei pretén regular i impedir que es puga fer campanya de partit amb diners de tots els contribuents.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *