Compromís Alcoi renuncia a participar en el jurat del concurs d’idees sobre espais tecnològics urbans

Paco Blay: “És incomprensible que després d’un retard de més quatre mesos en traure les bases del concurs, el govern no haja acceptat una ampliació de set dies dels terminis, els mateixos que havia tardat en estar disponible a la web la documentació gràfica”. 

El regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi, Paco Blay, ha informat que ha tramés un escrit al Sr. Alcalde renunciant a formar part del jurat que ha de valorar els treballs i projectes presentats al concurs d’idees sobre “Espais Tecnològics urbans”. Els motius de la decisió que aporten en el seu escrit diu literalment:

  1. No haver respectat el govern les bases prèviament consensuades, canviant-les unilateralment i desvirtuant substancialment el sentit final del concurs —obert a més espais i a més professionals i estudiants, i no solament a arquitectes.
  2. Malgrat que la convocatòria s’ha retardat més de quatre mesos, el govern no ha volgut acceptar una pròrroga de set dies —sol·licitud presentada per un concursant— per no estar tota la documentació gràfica disponible al web municipal en el moment de la convocatòria, tal com reconeixen els tècnics. Entenem que així pot haver-se conculcat el principi d’igualtat d’oportunitats.

Per altre costat, continua Blay, “ens hem assabentat que avui mateix, dia de la primera reunió del jurat, la part que havia sol·licitat en temps i forma –tres vegades, dins del termini- un aplaçament de set dies, ha presentat un recurs de reposició al decret de l’alcalde en el qual li contestava negativament a l’ampliació del termini”.

Així mateix, segons ens han contat, algun altre representant en el jurat tampoc han volgut formar-ne part, tot i haver-se presentat a l’acta de constitució.

Paco Blay, regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *