Compromís per Xixona publica el seu programa electoral

A poc menys de dos mesos per a les eleccions municipals i autonòmiques, Compromís per Xixona fa públic el programa electoral amb què es presentarà a la contesa electoral. Està disponible per a totes les persones que vulguen consultar-lo en la pàgina web (xixona.compromis.net) o també fent clic en l’enllaç següent: programa electoral.

El programa està encapçalat per un marc ètic amb 7 punts i, a continuació, es desenvolupen les propostes electorals, 140 en total, distribuïdes per àrees: urbanisme, medi ambient, educació i cultura, economia, serveis socials, mitjans de comunicació, infraestructures, esports i festes, agricultura, turisme i joventut.

Segons Joan Arques, elegit per aclamació candidat a l’alcaldia per Compromís, “hem volgut dissenyar un programa pensant en les necessitats reals de les persones. Per això, una de les mesures més importants que voldríem aplicar és un pla de xoc contra la pobresa, amb donacions d’aliments a les famílies realment necessitades i, a més, un pla formatiu per a ajudar estes persones a reinserir-se en el món laboral”.

Des de Compromís també destaquen algunes altres propostes que consideren que serien molt beneficioses per al poble. Així, per exemple, segons Arques, “tenim un bon grapat d’idees per a revitalitzar el nucli antic, que entenem que pot ser un atractiu turístic que no tinga res a envejar al de poblacions com Bocairent”.

A més, entre moltes altres, també plantegen restaurar l’alberg de la Sarga, defendre el manteniment de les tres escoles públiques amb totes les línies educatives actuals, aplicar l’Economia del Bé Comú a Xixona, millorar la CV-800, crear un programa de competicions esportives per a xiquets i joves, o impulsar una cooperativa agrícola que faça més competitius els productes del camp xixonenc.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *