David Abad (Compromís Alcoi): Les brigades de neteja estan fent treballs que hauria de fer Fomento?

El regidor i portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi, David Abad, ha manifestat els seus dubtes sobre l’actuació de les brigades de neteja que estan actuant a la nostra ciutat a través dels coneguts Plans d’Ocupació que estan duent-se a terme en alguns municipis, conjuntament entre la Generalitat, la Diputació i els Ajuntaments.

Abad expressa dos tipus de dubtes, que traslladarà al govern per a una correcta gestió de la neteja de la ciutat i dels seus recursos. “És un clamor popular que la ciutat està bruta, però volem saber per què els treballadors del Pla d’Ocupació realitzen faenes que hauria de fer l’empresa concessionària, FCC, perquè és la seua obligació i així consta en el contracte: voreres, excrements d’animals, albellons, etc. No entenem per quins motius s’allibera l’empresa de les seus obligacions. Si es considera que la ciutat ha d’estar més neta, és normal exigir-li el compliment puntual del contracte.

El segon tipus de dubte naix de la mateixa concessió del Pla d’Ocupació. “Segons ens ha informat el govern en Comissió Informativa, els Plans d’Ocupació els aprova la Generalitat per a projectes concrets, i no es poden destinar a altres tasques diferents. Tal com ha informat el regidor responsable, les faenes de neteja que estan desenvolupant els 30 operaris contractats (excrements en voreres i façanes) ja no són les que en principi es van anunciar a principis d’any, que eren per a la Via Verda, el caixer del riu i el polígon el Clérigo, llocs que segurament estan fora del contracte amb FCC. Però és correcte aquest canvi de destinació? Ho preguntarem al govern perquè ho aclarisca”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *