Bloc l’Alcoià- el Comtat- les Foies convoca els VII Premis Agermanats a Beniarrés

El BLOC de l’Alcoià-el Comtat-les Foies de Castalla i Xixona ha convocat els VII Premis Agermanats, que aquest any es celebraran a Beniarrés, i que premien i reconeixen la tasca de dedicació cívica i cultural a la nostra societat de persones i entitats que, amb esperit incansable i total entrega, han fet de la seua vida una tasca desinteressada d’estima a la seua terra, a la seua gent i a la seua cultura.

Els premis tenen dues modalitats: una a la trajectòria cívica i cultural d’una persona o entitat que s’ha distingit per la defensa dels valors i recursos propis, que rep el nom de Premi Agermanat, i una altra de reconeixement al compromís amb el País Valencià i la seua cultura i entorn, que rep el nom de Premi Ximo Llorca Pascual, com a homenatge permanent al malaurat exalcalde de Muro i incansable lluitador.

El Premi Ximo Llorca Pascual, ha correspost enguany a Luis Negro de la Torre, per la seua defensa de la normalització social,  de la nostra cultura i llengua en diversos aspectes de la vida de Beniarrés, tant en moviments cívics, socials i culturals.

D’altra banda, el Premi Agermanat ha correspost a l’Associació Cultural l’Esportí, per la seua implicació en la recuperació de tradicions i per ser un moviment cultural i social de Beniarrés, que ha fet partícip a una gran quantitat de veïns i veïnes d’aquest poble des del seu inici.

Els guardons seran lliurats en un sopar que tindrà lloc el divendres 27 de març, a les 21 h, al bar Crespo de Beniarrés, al qual s’espera que acudisca la militància del BLOC i els amics i simpatitzants de les comarques, així com els diputats de Compromís Francesc Xavier Ferri i Enric Morera. El sopar, a més, comptarà amb les actuacions de Pep Gimeno ‘Botifarra’ i Poetes Anònims.

Les persones que vulguen participar en l’acte de lliurament poden confirmar la seua assistència al correu electrònic blocbeniarres@gmail.com o als telèfons 656843779 – 605199497.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *