Inaugurat l’espai de participació de Compromís per Banyeres

Compromís per Banyeres de Mariola ha inaugurat un espai de participació al seu nou web. D’aquesta manera, qualsevol persona de Banyeres podrà opinar, suggerir i explicar les seues propostes perquè puguen ser valorades a l’hora d’incloure-les en el programa electoral. Compromís creu que cal escoltar el veïnat del poble perquè la política municipal canvie i es transforme la democràcia representativa en una democràcia participativa. Es tracta de promoure una major participació dels ciutadans de Banyeres en la presa de decisions polítiques de tal manera que puguen exercir una pressió i influència directa sobre les accions polítiques i socials del poble.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *