Recordem que el proppassat mes d’octubre es va inaugurar la nova seu comarcal  de Compromís amb l’inici d’una programació d’activitats culturals variades —performance, exposicions, presentacions de llibres i concerts. Ara presenten la programació trimestral, que continua apostant per l’organització d’activitats multidisciplinars.

Anna Serrano, regidora de Compromís, ha declarat que: “Volem que la nostra seu siga un espai obert, tant als creadors com als espectadors; però també un espai obert al debat i a l’intercanvi d’opinions i creacions.”

La regidora insisteix que: “El col·lectiu d’Alcoi no és l’únic que organitza activitats. Es fa arreu del País Valencià perquè a més de l’activitat política, tenim un compromís ferm amb el nostre entorn, la nostra cultura i la nostra llengua. I per això oferim als artistes i als autors un espai per a l’expressió i el diàleg.”

Recordem que ara mateix tenim una exposició dels alumnes de 1r d’Il·lustració de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi, que finalitza aquest dijous.

La nova programació és la següent:

Dijous, 12 de març, a les 20 h, hi haurà la presentació del llibre “No dispareu el meteoròleg”, un llibre escrit a tres m per Victòria Rosselló, Joan Carles Fortea i Vicent M. Gómez —meteoròlegs de Canal Nou.

  • Dimecres, 25 de març, a les 20 h, inauguració de l’exposició de pintura d’Aníbal Postigo.
  • Dijous, 26 de març, a les 19.30 h, es presentarà el llibre “Reset TVV. Per una televisió pública valenciana i de qualitat”, a càrrec de Toni Mollà, sociòleg i extreballador de RTVV i Manolo Jardí, periodista i també extreballador de RTVV. Un llibre del Col·lectiu Ricard Blasco que conté una anàlisi reflexiva i també una proposta de futur per crear una nova RTVV pública fruit d’un pacte institucional, economicoempresarial i sociocultural i que no siga ni partidista ni governamental.
  • Dijous, 8 d’abril, presentació del llibre “La Cinquena planta”, del pintor-escriptor Manuel Baixauli, creació literària enllestida a partir del fet d’haver patit l’autor la malaltia coneguda com “síndrome de Guillain-Barré”.
  • Divendres, 10 d’abril, a les 20 h, hi haurà un concert, el títol del qual és: T’agrada el jazz… I ho saps!
  • Divendres, 8 de maig, a les 20 h, tenim la presentació del disc Sirena de la llibertat, de Jordi Gil i la Munchausen Band. Es tracta de l’últim treball del cantautor alcoià, acompanyat de quatre grans músics, que eixirà a la llum aquest mes de març, i que inclou un poema inèdit d’Ovidi Montllor.