Compromís per Muro presenta una llista jove i renovada, amb Jacquelin Cerdà al capdavant

Jacquelin Cerdà és la nova candidata per Compromís a l’alcaldia de Muro. El seu predecessor, Rafa Climent, ha sigut qui l’ha presentat i l’ha definit com una persona “treballadora, molt compromesa i honesta”.

Jacquelin Cerdà està al front d’una llista totalment renovada on sols dos components de l’anterior llista tornen a aparèixer en aquesta en posicions retrasades.

Llista de Compromís per Muro 2015-2019

1- Jacquelín Cerdà

2- Sergi Silvestre

3- Carolina Ivàñez

4- Elicerio Pérez

5- Juan Serrano

6- Mari Carmen Gómez

7- Vicent Català

8- Anna Climent

9- Vicent Molina

10-Víctor Gallego

11- Carles Albero

12- Noelia Camps

13- Xelo Climent

14- Jesús Fuentes

15- Laura Calbo

16- Cristian Reche

17- Hindu Mohemed

18- Àlex Llopis

Jacquelín Cerdà ha explicat que el seu màxim objectiu es “fer un projecte continuista, dels 16 anys anteriors de govern, el llistó està molt alt, però al mateix temps amb aspectes renovadors. La clau estarà en saber compaginar aspectes d’un passat brillant amb el present i el futur que tenim per davant”. Així la mitja d’edat d’aquesta llista es de 35 anys, tenint el component més jove 19 anys i el major 52.

Com màxim objectiu té una paraula “Bracal. Eixe és el nostre gran objectiu. Jo crec que ja s’ho mereixem”. Jaquelín és una mestressa de casa molt viniculada a l’ensenyament. Fins i tot ha sigut dos anys presidenta de l’AMPA del Bracal. En la presentació ha estat acompanyada pel secretari local del partit Vicent Català.

Dir finalment que es pot conèixer més coses de la candidata a la web jovitacerda.compromis.net. Jovita es el nom autèntic, al seu DNI, ja que sa mare no li va poder posar Jacquelin, encara que en tots els llocs la coneixen com Jacque o Jacquelin.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *