Compromís Alcoi proposa altres espais més adients per a celebrar actes multitudinaris

David Abad: “A la vista dels resultats de com ha transcorregut la preparació i celebració de les paelles universitàries, pensem que a Alcoi hi ha llocs més adients per a aquest tipus d’esdeveniments”. 

El regidor i portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi, David Abad, ha informat que el seu grup considera que a Alcoi hi ha altres llocs més adients per a celebrar actes amb concurrència multidinaràia (paelles i altre tipus d’activitats). “Ha estat una llàstima que no ens consultaren abans de decidir res perquè haguérem suggerit al govern altres alternatives més apropiades”.

El regidor considera que el caixer del riu d’Alcoi té varis zones on es podria pensar, segons el format concret de l’activitat, en ubicar iniciatives de concentració de població. “La zona urbanitzada, la zona de la Font del Moreno… I per al cas de les paelles, la zona de baix del pont de Francisco Aura reuneix suficient condicions per a unes paelles com les que s’han celebrat –o activitat semblant”.

Així mateix, Abad recorda que la zona de Trencacaps, junt al camp de futbol del Collao, on s’aparca els dies de partit, també és una zona apropiada. “Confiem que el govern tinga en compte aquestes observacions i, en el futur, consulte als grups temes semblants”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *