Jacquelin Cerdà, candidata a l’alcaldia de Muro

Ahir de vesprada, a la Sala d’Audiovisuals del Centre Social Matzem, ha tingut lloc una Assemblea Oberta en la que  s’ha aprovat per unanimitat la llista electoral de Compromís per Muro a les properes eleccions del 24 de Maig.

Una llista renovada per seguir treballant per Muro mantenint vigents els valors i el projecte de poble que planteja Compromís.

Aquest equip de persones estarà liderat en aquesta nova etapa per Jacquelin Cerdà, que assumeix el càrrec des de la responsabilitat però amb la força de la il·lusió compartida amb la resta de la llista i del col·lectiu de Compromís per Muro.

Dijous, a les 17.30 h. tindrà lloc la roda de premsa-presentació de tota la candidatura local en la Sala d’Audiovisuals del Centre Social Matzem.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *