Compromís Alcoi obri un període participatiu per a elaborar el seu programa electoral

Després de celebrar les seues primàries on es va triar el candidat i les persones que formaran la llista a les eleccions municipalsde maig de 2015, Compromís Alcoi obri un període participatiu a tota la ciutadania, durant el mes de març, per aportar propostes i idees al seu programa electoral.

Ja han començat les reunions amb la militància de Compromís Alcoi per preparar la campanya electoral. Una de les accions que duran a terme, complint amb l’esperit participatiu de la coalició, serà la d’elaborar el seu programa electoral recollint propostes de la ciutadania. “És essencial que el nostre programa siga el programa de totes i tots. Volem construir el programa de Compromís tenint en compte la veu de les persones, ha manifestat el número 3 de la llista de Compromís, Raül Seguí.

Seguí explica que: “Per a poder participar en l’elaboració del nostre programa electoral hem obert un espai virtual (http://compromisalcoi.com/propostes) on qualsevol persona pot fer les seues propostes. Així mateix, ens posem a la disposició d’aquell qui vullga, tant en persona com en les xarxes socials, per a recollir de primera mà les propostes de tots aquells, persones individuals o associacions o entitats que hi vulguen fer-nos arribar les seues aportacions o les seues necessitats”.

Per això, durant el mes de març, de dimarts a dijous i de 19 h a 21 h. hi haurà un regidor de Compromís Alcoi a la nostra Seu (C/Bartolomé J. Gallardo, 2) per rebre totes les aportacions al programa electoral que els ciutadans ens vulguen fer.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *