Comunicat oficial de Compromís per Xixona sobre Piedra Negra

Davant de la decisió de la Generalitat Valenciana de privatitzar Reciclados y Compostaje Piedra Negra SA, Compromís per Xixona vol emetre el següent comunicat oficial:

1. Privatitzar Piedra Negra significa que disminuiran els controls i que s’anteposarà el volum de negoci per damunt de la salut pública i del respecte al medi.

2. El PP, a dos mesos de les eleccions, liquida una empresa pública que dóna beneficis i la posa en mans d’interessos privats. Igual que han fet amb els concerts educatius i amb la sanitat privada, ho deixen tot lligat i ben lligat. El PP és un bon amic dels seus amiguets, però demostra amb els seus actes ser l’enemic del poble.

3. A petició de Compromís per Xixona, el grup parlamentari de Compromís a les Corts Valencianes està estudiant si hi ha algun aspecte legal que permeta impedir la subhasta de Piedra Negra o si el pròxim govern de la Generalitat podrà revertir la privatització.

4. Volem mostrar la nostra adhesió a qualsevol moviment ciutadà que es posicione en contra de la privatització de Piedra Negra i, en concret, al col·lectiu Aixama, que fa temps que abandera esta lluita.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *