Anna Dèlia Gisbert ‘Taes’ encapçalarà la llista de Compromís a Benilloba

Compromís es presentarà als pròxims comicis municipals a Benilloba amb Anna Dèlia Gisbert ‘Taes’ com a cap de cartell i amb l’objectiu d’assolir l’alcaldia per a desenvolupar un programa on les persones i Benilloba són l’eix central.

La candidatura d’Anna Dèlia Gisbert ‘Taes’ va ser ratificada aquest dissabte a València en l’acte central de proclamació dels candidats i candidates de Compromís a les pròximes eleccions municipals i autonòmiques, en el qual va participar com a cap de llista per Benilloba.

Anna Dèlia Gisbert ‘Taes’ ha explciat que Compromís es presenta a Benilloba amb l’objectiu de contribuir a millorar el benestar dels veïns i les veïnes del poble, amb una proposta molt clara que es basa en la transparència, la participació i la responsabilitat, tres eixos que volen que es convertisquen en ensenya al nostre ajuntament.

“Benilloba ha de ser capaç de posar en valor el seu patrimoni i fer d’aquest un referent. L’Ajuntament, que no és altra cosa que el responsable de fer que la política siga útil per a les persones, ha de ser capaç de generar sinergies i trobar solucions als problemes de les persones, amb idees i propostes positives”, ha afirmat Anna Dèlia.

Per últim, Anna Dèlia Gisbert “Taes”, ha defensat el model de gestió de Compromís

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *