Inaugurada la nova seu del Col·lectiu 03820-Compromís per Cocentaina al Passeig

El passat divendres, el Col·lectiu 03820-Compromís va estrenar nova seu al Passeig del Comtat amb l’objectiu de disposar de més espai per poder desenvolupar la seva feina de cara a les próximes eleccions municipals del proper mes maig. A l’acte van assistir nombrosos membres de la formació així com simpatitzants que van tenir l’oportunitat de conèixer les noves instal•lacions i degustar un vi d’honor. Cal destacar l’absència més que justificada del diputat Joan Baldoví, que està en un procés de recuperació després del seu desmai al Debat sobre l’estat de la Nació al Congrés.

L’alcaldable Xavi Anduix; Esther Blanes; Jordi Pla i Paula Figuerola han estat els quatre membres que han estat al capdavant de l’acte inaugural. Els quatre han coincidit que amb l’obertura d’aquesta seu es fan més visibles i s’acosten més a la ciutadania, ja que se situen en una de les principals artèries de la Vila Comtal. A més a més, tots quatre van remarcar i van fer patent la necessitat de canvi i la disposició de la coalició per tal d’encapçalar-lo sota unes prioritats clares: la reactivació econòmica, la defensa del patrimoni, la participació ciutadana i l’eficiència en la gestió dels recursos públics.

La nova seu de Col·lectiu 03820-Compromís compta amb dues àmplies sales en què no falten els colors corporatius de la formació com són el taronja i el blanc. A més a més, des de la formació conviden a la ciutadania a participar de les seues assembles setmanals dels dilluns a partir de les 19:00 hores.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *