XI Jornades per a la Sostenibilitat a Muro

Aquestes XI Jornades per a la Sostenibilitat duren des del divendres 27 de febrer fins al diumenge 29 de març. Hi hauran exposicions, conferències, activitats per als escolars i cursos sobre alimentació responsable; de cuina i de control biològic i ecològic de plagues i malalties.

Sota el lema “Terra coneguda, natura volguda”, aquestes jornades seran inaugurades el divendres 27 de febrer a les 20h, a més s’inaugurarà l’exposició “Mariola jardí botànic” i “Transformant la realitat II”. Hi haurà una conferència impartida per Carles Arnal que parlara sobre el que és sostenible.

Entre altres activitats i conferències, hi haurà una observació nocturna del cel el divendres 13 de març a partir de les 20.30h en la Casa de la comuna, a Turballos. D’altra banda, el divendres 27 de març a les 20h, Josefina Fraile impartirà en la Sala d’Exposicions de l’Arxiu Municipal de Muro una conferència sobre “Manipulació climàtica, medi ambient i salut pública”.

Per a participar en els cursos és necessari inscriure´s abans en l’Oficina de Medi Ambient. El curs d’alimentació sostenible tindrà lloc el dijous 5 i dijous 12 de març de 17 a 21h a la Sala d’Exposicions de l’Arxiu Municipal. El preu és de 10€.

El curs de cuina titulat “Cuina per a ser feliç. Mediterrani” té un preu de 15€. Miquel Ruiz és l’encarregat d’impartir-lo al Mercat Municipal La Mistera el dijous 10 de març de 17.30 a 22h.

Per últim, el curs sobre “Control biològic i ecològic de pagues i malalties” s’impartirà en el Centre Social Matzem el dimarts 24, dimecres 25 i dijous 26 de març de manera gratuïta.

D’altra banda, per a realitzar les activitats per a escolars també és necessari inscriure’s a l’Oficina de Medi Ambient. Dites activitats són: l’excavació arqueològica; reconeixement de l’ecosistema de ribera; anellatge d’aus i visites guiades per als alumnes dels centres educatius de Muro a l’exposició.

En el cartell de les jornades poden trobar la programació completa i en el tríptic (també en les imatges adjuntes a la notícia) informació detallada de cada activitat.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *