Compromís per Onil acorda concórrer amb l’Assemblea Colivenca a les eleccions locals del 24 de maig

L’Assemblea Colivenca és un grup format per persones del «Cercle Podemos Onil» amb voluntat de donar un pas a la política activa.Des de Compromís valoren positivament aquest pacte que enfortix una candidaturaamb la qual, remarquen, guanyarà Onil.

Després de diverses reunions, el grup polític amb representació a l’ajuntament i la organització integrada per simpatitzants de Podemos, han coincidit en la conveniència de convergir en una mateixa llista amb el desig de governar i millorar Onil. Aquesta llista es confeccionarà mitjançant un procés de primàries que garantisca la representació d’ambdós formacions.

Així declaren “Ara la voluntat és fer un programa conjunt que, a través de la participació, el constructivisme i la política de baix cap a dalt, aporte idees realistes per canviar Onil.

Les organitzacions continuen manifestant “Pensem que hem d’enllestir un projecte de govern des del tu a tu. El temps de crítica ja ha passat, ara cal progressar per regenerar el nostre poble. Des de la política en clau positiva, hem d’aconseguir un ajuntament més just i transparent”.

“L’augment del teixit associatiu per donar vida al poble, el foment del treball mitjançant polítiques de reactivació local, les taxes progressives en funció de la situació familiar i la recuperació d’institucions perdudes com per exemple l’Escola Permanent d’Adults, són les principals voluntats d’aquesta candidatura. Això sí, apel·len a la responsabilitat remarcant que el primer és assegurar-se de la situació econòmica del consistori per tal de començar a fer política. Les promeses d’obres faraòniques queden molt bé, però per a nosaltres el que va davant són les persones”, expliquen ambdues entitats.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *