El tàndem Anduix-Pla encapçalarà la llista del Col·lectiu 03820-Compromís a l’Ajuntament de Cocentaina

La coalició Col·lectiu 03820-Compromís ha elegit, en primàries obertes a la ciutadania, les deu primeres persones de la llista electoral per a l’Ajuntament de Cocentaina. La votació ha tingut lloc al llarg del passat dissabte 24 de gener. La persona més votada ha sigut Jordi Pla, amb 525 vots, seguida de Xavi Anduix, que n’ha obtingut 461. Les altres persones elegides han sigut Paula Figuerola (456), Esther Blanes (393), Maria José Martínez (371), Miquel Prats (365), Pere Ferrer (285), Amparo Martí (277), Mònica Gómez (207) i Jose Vicente Perea (169). Els altres candidats presentats han obtingut: Rosa Balaguer (167), Eugenio Insa (116), Cristina Lucas (60) i Joan J. López (20).

Jordi Pla s’ha manifestat molt satisfet pel nivell de participació i pels resultats obtinguts, i ha recordat que actualment està cursant la seua carrera. “El reglament local de primàries dóna als candidats l’opció de baixar un escaló en la llista” – ha declarat el candidat- “i tenint en compte la disponibilitat de Xavi Anduix i el bon ambient de treball que tenim, la meua intenció és cedir el primer lloc a Xavi Anduix”. Al seu torn, Xavi Anduix s’ha declarat disposat a acceptar el repte. “Som un equip cohesionat i tots posem el millor de cadascú pel bé de Cocentaina” – ha afirmat- “Estic disposat a optar a l’Alcaldia, colze a colze amb Jordi i amb la resta de la candidatura, que és un equip excel·lent. En tot cas, la decisió final serà de l’Assemblea, que és qui ha de ratificar la llista definitiva”.

Paula Figuerola i Esther Blanes han confessat estar molt il·lusionades per la confiança dipositada en elles pels simpatitzants i membres de la coalició, així com per les nombroses persones independents que han participat en el procés de primàries. “És evident que hi ha un cansament entre la gent, tant amb el PSOE, que ja porta 35 anys governant Cocentaina i ja no saben per on van, com amb el PP, que ha conduït el poble valencià a la ruïna econòmica i cultural” –ha declarat– “Necessitem una alternativa de futur per a Cocentaina, i ací tenim un equip capacitat i disposat a treballar de valent per la regeneració per aconseguir una Cocentaina més pròspera, més justa amb els desafavorits i més sostenible.

La Comissió Electoral de la coalició ha destacat tant el nivell de participació en les primàries com la qualitat dels candidats elets. Entre les persones elegides hi ha cinc dones i cinc hòmens, un fet que demostra que la paritat és ja una realitat natural en la coalició. També hi ha una bona representació de tots els segments d’edat: des de jóvens de 20 anys a gent de mitjana edat i més madura. Hi ha persones amb titulacions universitàries i professions molt diverses i complementàries, útils per a dirigir la corporació municipal en benefici del poble de Cocentaina. Així doncs, la llista de la coalició reunirà una bona combinació de joventut, experiència, energia, preparació i motivació.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *