Compromís per Xixona critica que les obres fetes al poble no hagen servit per a crear ocupació al poble

A Ontinyent, l’Ajuntament, dirigit per Compromís i el PSOE, ha llançat un taller ocupacional anomenat “Ontinyent, turisme i sostenibilitat”, subvencionat per la Generalitat Valenciana. Gràcies a eixe taller, un total de 36 persones es beneficiaran d’un contracte de sis mesos que els permetrà formar-se en diverses àrees (promoció turística, fusteria, jardineria…) i durant el qual ajudaran a millorar els espais públics ontinyentins.

Compromís per Xixona vol preguntar públicament si l’Ajuntament del nostre poble s’ha acollit o té pensat acollir-se a estes subvencions de la GV per a organitzar algun taller ocupacional semblant. A més, volem demanar a l’equip de govern per què no s’han plantejat desenvolupar iniciatives similars a esta per a subministrar personal a les obres públiques que han posat en marxa en els últims mesos: les que s’han acabat recentment a les casetes velles, el camí de Sant Antoni i l’Ereta; les que estan fent-se a hores d’ara al barri de Sant Sebastià; i les que acaben de començar al barri de Segorb.

Totes estes obres, si s’hagueren programat escalonadament al llarg de la legislatura i no totes al final per pur electoralisme, podrien haver servit per a donar faena i formació a persones del nostre poble que es troben sense treball. Per a Compromís, és lamentable que no s’aprofiten els diners públics destinats a obres per a incentivar el mercat laboral municipal i que l’Ajuntament haja perdut la possibilitat de proporcionar a moltes persones desocupades de Xixona una oportunitat per a millorar les seues condicions de vida.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *