Compromís Alcoi afirma que el govern posa en perill el concurs d’idees per a un espai tecnològic a l’illa de Rodes

El regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi, Paco Blay, ha manifestat el seu disgust perquè en la modificació de crèdit que es pretén aprovar en el Ple del dilluns, no s’ha inclòs una nova partida per al concurs d’idees sobre un parc tecnològic a l’illa de Rodes (o a altres espais de la ciutat), quan el govern s’havia compromés a convocar-lo en la tardor de 2014. “No solament no s’ha inclòs la partida corresponent, tot i que sí que es faran altres modificacions de crèdit, sinó que no ho han comunicat als grups polítics en la Comissió Informativa corresponent”.

El regidor insisteix que fa mesos que les bases del concurs estan ja consensuades i que, per tant, el govern solament havia de fer-lo públic perquè també la partida del premi de 8.000 euros estava inclosa en els Pressupost del 2014. “Inexplicablement el govern no ha convocat el concurs en el darrer trimestre de 2014, i per tant la partida ha caducat i cal fer la modificació de crèdit corresponent. Però heus aquí que en la modificació de crèdit que el govern proposarà al Ple, no figura la partida, en un clar incompliment d’un acord de Ple”.

Blay recorda que aquest concurs pretén mobilitzar la imaginació d’arquitectes, enginyers, economistes, estudiants i/o professionals perquè aporten idees per a la ubicació en un entorn urbà (preferentment l’illa de Rodes, però no exclusivament) d’un espai tecnològic i tot allò que hi puga estar relacionat. “Malauradament sembla que el govern no creu en les possibles aportacions dels professionals i tècnics que hi puguen participar”.

Acaba la seua nota Blay tot advertint que el seu grup “no podrà votar a favor de les modificacions proposades per al Ple del dilluns si no s’inclou la partida de 8.000 euros per al concurs d’idees i es convoca d’immediat el concurs”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *