Pepe “El Nyac” Fill Predilecte de Muro

L’Ajuntament de Muro va acollir divendres al migdia un ple solemne en què es va retre un sentit homenatge al senyor José Prats, conegut al municipi com el “Nyac”. Pepe Prats, que va ser el primer alcalde de la democràcia del municipi i Jutge de Pau durant diversos anys, va rebre a títol pòstum la distinció de Fill Predilecte de Muro a la vegada que ha obtingut la medalla de plata ‘Raimon de Penyafort “per part del Jutjat.

A l’acte ha assistit tota la corporació municipal encapçalada per l’alcalde, Rafael Climent, així com els familiars que visiblement emocionats han recollit els guardons. També nombrosos veïns de Muro han estat testimonis del moment.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *