Compromís Alcoi proposa que les tarifes planes en l’autobús urbà s’apliquen ja i incloguen també els aturats

El regidor i portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi, David Abad, ha informat que en el Ple del dilluns preguntaran si s’ha signat ja el nou contracte de l’autobús urbà, en quins termes i com s’ha quedat definitivament, ja que aquest nou contracte-programa es va aprovar fa uns mes. “Des de Compromís vam proposar esmenes al govern, i com algunes van estar acceptades volem saber si s’han incorporat i com” —remarca el regidor.

Abad comunica que: “També preguntarem en el Ple sobre les anomenades “tarifes planes”. Recordem que abans que s’aprovara el nou contracte de l’autobús aquestes mesures van ser anunciades pel regidor de Mobilitat per a estudiants, pensionistes, etc. amb vistes a incrementar l’ús de l’autobús i de rebaixar la despesa que l’Ajuntament paga a la concessionària”.

El regidor conclou que: “volem saber quan pensa aplicar el govern aquesta promesa, en quins termes, i de quina manera pot afectar al resultat final del contracte. A més, demanem que aquesta tarifa plana s’aplique també als aturats sense cap tipus de prestació”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *