Il·luminen el túnel de la Via de Cocentaina gràcies a la proposta de Col·lectiu 03820-Compromís per Cocentaina

Gran part de la població de Cocentaina utilitza l’antiga explanada del Ferrocarril Alcoi-Gandia per a caminar, córrer o anar amb bicicleta. L’esmentat tram es coneix com a la “Ruta del colesterol” i el seu ús és massiu a certes hores del dia. Des del Col•lectiu 03820, acció subscrita també per Compromís, vèiem necessària i imprescindible la seua adequació i manteniment. Durant tota la legislatura hem insistit en la seua il·luminació per tal de poder travessar-lo sense cap tipus de risc davant l’existència de clots i la seua ocupació simultània per vianants, ciclistes i algun vehicle. Una vegada que l’Oficina Tècnica de l’àrea d’Urbanisme de l’ Ajuntament va elaborar una Memòria Valorada per a il·luminar l’esmentat túnel i després de l’aprovació gràcies al romanent de tresoreria, la llum al túnel és una realitat.

A més, l’energia provindrà de plaques solars. Des del Col·lectiu 03820 – Compromís tenim ben clara la nostra aposta per les energies renovables; i una mostra d’això fou la nostra proposició, aprovada per unanimitat, per a bonificar l’IBI a les vivendes que invertisquen en energies renovables.

El fet de materialitzar-se la il·luminació del túnel no és un èxit del Col·lectiu 03820 – Compromís, sinó és un èxit de i per a tota la ciutadania del poble de Cocentaina. Per això mostrem la nostra satisfacció per haver-se fet realitat aquest projecte, malgrat la tardança en el temps i haver hagut d’esgotar tota la legislatura per a que fóra possible aquesta millora. Durant aquests tres anys no hem parat de fer gestions per a fer-ho executable. És un projecte modest però positiu per a Cocentaina i que repercutirà favorablement entre les persones.

Per això considerem estratègic i fonamental millorar les infraestructures locals, però sempre des del punt de vista dels usuaris i sense oblidar totes les altres necessitats. Considerem que totes aquestes actuacions són necessàries per a millorar la vida de les socarrades i dels socarrats.

Aquesta ha sigut una de les moltes accions per a millorar Cocentaina que hem proposat al llarg de la legislatura. Propostes que han vist la llum i s’han fet realitat com l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC), els accessos per a vianants a l’Alcúdia o la modificació del Reglament de Participació Ciutadana.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *