El Govern Municipal d’Alcoi no ha executat la majoria de propostes de Compromís en el pressupost municipal”

DAVID ABAD: “EL GOVERN MUNICIPAL NO HA EXECUTAT LA MAJORIA DE LES PROPOSTES DE COMPROMÍS EN EL PRESSUPOST”

Compromís manifesta que la seua posició davant del Pressupost per al 2015 dependrà del nivell de serietat en la gestió que el govern demostre, perquè fins ara no han acomplit pràcticament res del que es van comprometre en el Ple.

El regidor i portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi, David Abad, ha informat que el seu grup està esperant que el govern complisca amb tots els compromisos o propostes que van presentar en el Ple de Pressuposts, en el qual el govern va acceptar totes les esmenes que Compromís va presentar. “Aquestes esmenes, com és lògic, es van incorporar al Pressupost del 2014, però fins ara no se n’ha executat cap”.

Abad explica que només una de les seues propostes, la de millora urbana del carrer El Camí, ja ha iniciat el procediment de contractació, amb més inversió fins i tot que en la proposta inicial. “De les altres no sabem res. Solament del concurs d’idees per a l’illa de Rodes —o d’una altra ubicació d’un futur parc tecnològic urbà—, el govern ha assegurat el govern en Ple i en Comissió Informativa que es convocarà aquest mes de gener, encara que de moment no s’ha fet públic res”.

El regidor recorda que “de les altres propostes, insistim, acceptades i incorporades al pressupost, no hi ha cap moviment”. I entre elles estan la revegetació del carrer Donya Amàlia, la passarel·la per a vianants entre Alcoi i Cocentaina a l’altura del final de carrer València, l’obertura del refugi de Sant Tomás, la revisió del Pla d’Eficiència Energètica en alguns despatxos de la Casa Consistorial, les primeres intervencions en la xarxa hidràulica del Molinar i l’inici de l’expedient per a un futur monument a la pau.

“El problema és que en no executar-se en l’anualitat del 2014, potser algunes inversions poden alguna dificultat de caràcter administratiu en no poder incorporar-se a Pressupost prorrogat. És evident que el govern del PSOE-EU no té paraula i no compleix els seus propis acords. Tot açò dificultarà el Pressupost del 2015, perquè estan enganyant els ciutadans, i voldran que s’aprove poques setmanes abans de les eleccions”.

David Abad, Portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *