Aportacions de Compromís Cocentaina als Pressupostos Municipals: Per uns pressupostos de les persones

Un any més, observem que la prioritat del PSOE de Cocentaina en la proposta de pressupostos per a 2015 són les obres. Des del Col·lectiu 03820-Compromís per Cocentaina considerem estratègic millorar les infraestructures locals, però sempre des del punt de vista dels usuaris i sense oblidar totes les altres necessitats. I més encara en els moments de penúria econòmica i patiment social que estem travessant.

Malgrat les males experiències que hem tingut amb el govern municipal en temes pressupostaris, ens considerem corresponsables del que ara s’aprove. Es tracta del pressupost de 2015 i a mitjan any hi haurà un canvi en la composició del consistori. Si finalment el poble de Cocentaina dóna a la nostra coalició el suport necessari per a governar en la propera legislatura, necessitarem uns pressupostos amb els quals puguem dur endavant el nostre programa i posar l’Ajuntament al servei de les persones.

Per això, manifestem la nostra intenció d’arribar a un acord i aprovar els pressupostos de 2015, sempre que l’equip de govern modifique la seua proposta, tot tenint en compte els aspectes següents:

1. Pla d’estímul a l’ocupació.

2. Beques de col•laboració per als estudiants titulats recentment.

3. Augment dels ajuts a les associacions juvenils per a l’organització d’activitats.

4. Eliminació de barreres arquitectòniques en vies i edificis públics, i en particular ambl’adequació de les voreres del carrer Major i carrers adjacents.

5. Millor il•luminació dels passos de vianants de d’avinguda de Xàtiva i del País Valencià.

6. Pla director del Palau.

7. Obertura del Palau els diumenges. Rutes i activitats de cap de setmana per a dinamitzarel turisme.

8. Adequació i manteniment de sendes, fonts, edificis emblemàtics i de la muralla.

9. Senyalització de camins rurals.

10. Millora de la senyalització, la il•luminació, la neteja i les voreres dels polígons industrials.

11. Cooperació amb el tercer món, a través d’associacions municipals.

Considerem que totes aquestes actuacions són necessàries per a millorar la vida de les socarrades i dels socarrats a curt termini i, alhora, per a posar les bases per a un futur més pròsper per al nostre poble. Restem, doncs, a la disposició de l’equip de govern perquè ens comunique si prendrà en consideració aquests temes i, en cas afirmatiu, de quina manera els incorporarà a la proposta de pressupostos. D’això dependrà el sentit del nostre vot.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *