Presentació de Compromís Benilloba

El proper diumenge, 18 de gener, tindrà lloc la presentació del col·lectiu de Compromís per Benilloba, que ha estat constituït fa unes setmanes.

L’acte consistirà en una visita guiada al Molí del Salt de Benilloba, i comptarà amb la presència del diputat de Compromís al Congrés espanyol, Joan Baldoví, l’alcalde de Muro, Rafa Climent, i el portaveu a Alacant, Tomàs Mestre.

Des de Compromís Benilloba conviden a totes les persones interessades en el nostre patrimoni a participar d’aquesta interessant ruta, un paisatge ple d’història que va transformar el poble de Benilloba a principis del segle XX.

L’hora d’inici de la ruta guiada serà a les 10.30 h, al local de la música de Benilloba, al carrer Alacant, 3.

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *