L’Ajuntament de Muro reorienta la seua estratègia perquè Foment pague els danys de l’obra de l’autovia

L’Ajuntament de Muro ha decidit reorientar la seua estratègia per aconseguir que el Ministeri de Foment pague els desperfectes causats per les obres de l’autovia central. Tot i que el municipi no ha esgotat la via administrativa, es prepara per l’eventual procés judicial que està disposat a emprendre si l’administració central manté la seua negativa a assumir el cost íntegre de la reparació de les destrosses provocades durant la construcció de la carretera.

Després de la recent sentència de l’Audiència Nacional que eximeix al ministeri del pagament dels danys provocats en el terme municipal de Cocentaina, Muro va a analitzar la sentència per evitar que la resolució siga idèntica, i per tant desfavorable als seus interessos.

Rafael Climent, alcalde de Muro, explica que els serveis jurídics treballaran per reforçar els arguments amb què aconseguir el pagament per part de l’administració central. “Vorem on ha pogut fallar Cocentaina perquè no ens passe el mateix”, manifesta el regidor.

Muro encara no ha esgotat la via administrativa. L’Ajuntament ha al·legat l’última resolució del ministeri, els tècnics valoren els danys en 40.000 euros, un milió menys del calculat pels tècnics municipals. En cas que Foment mantinga aquesta baixa valoració, l’Ajuntament recorrerà als tribunals, amb l’esperança d’obtindre un resultat diferent al de Cocentaina.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *