JOVES amb compromís Alcoi escriu la seua carta als Reis d’Orient

Aquest any JOVES amb Compromís Alcoi demanem als Reis d’Orient força per dur a terme el canvi polític a Alcoi i al País Valencià de la mà de Compromís.

El nostre país i la nostra ciutat, necessiten un canvi polític què acoste les nostres institucions a la ciutadania, a les valencianes i valencians. Aquest canvi, pensem, és possible únicament de la mà de Compromís, de baix cap a dalt i amb la participació de totes i tots.

Necessitem polítiques socials que ens retornen la dignitat com a ciutadans i ciutadanes, necessitem que les nostres institucions defensen els nostres interessos com a poble i què garantisquen el nostre benestar. El jovent, els dependents, els parats de llarga duració i tants altres sectors de la nostra societat, necessiten urgentment aquest canvi.

Per això, li demanem a Ses Majestats força per seguir aquest camí cap al #CanviValencià amb #MésCompromís.

Arxivat en: General, Joves

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *