Compromís per Xixona pregunta si l’Ajuntament té pensat actuar contra la processionària dels pins

Compromís per Xixona vol denunciar l’estat en què es troben els jardins de l’entrada al poble des de Tibi, plens de males herbes i plantes seques, i sobretot la plaga de processionària que afecta els pinets replantats al passeig consecutiu a la ronda del Castell i que dóna un aspecte lamentable i insalobre.
Tot i que a hores d’ara l’Ajuntament ha de centrar-se a combatre la mortífera plaga de l’escarabat tomicus (que, com el morrut roig amb les palmeres, acaba devorant i destruint els pins), volem preguntar-los si pensen actuar contra la processionària (que s’estén a moltes altres zones) i decentar eixos jardins, o si això no entra en les seues prioritats.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *