Compromís aposta pel comerç dels pobles de la comarca

Compromís per l’Alcoià- el Comtat- les Foies aposta pel comerç dels pobles de la comarca, perquè “consumir al comerç local és invertir en els nostres municipis, en la gent dels nostres pobles, en el nostre territori i en el nostre benestar”, ha afirmat el portaveu comarcal de Compromís, Pep Jordà.

Compromís aposta per impulsar polítiques de foment del consum als comerços de proximitat i enfortir el teixit comercial dels nostres pobles. “Apostar per aquest tipus de consum és apostar per la sostenibilitat, és lluitar contra la desocupació i és garantir un horitzó digne per als nostres pobles, les nostres llibertats i la nostra qualitat de vida”, hi ha afegit Jordà.

El xicotet comerç valencià ha sofert la major caiguda d’ingressos de tot l’Estat espanyol durant l’any 2013, amb més d’un 10% de baixada respecte a l’any 2012. S’ha comprovat que la major liberalització d’horaris de les grans superfícies comercials està provocant grans perjudicis en el teixit del xicotet comerç, condemnat a desaparèixer. Els governs del PP estan potenciant una bombolla de superfícies comercials que afavoreix el gran capital en perjudici dels mitjans i xicotets comerços, és per això que Compromís reclama una rectificació de la política d’horaris comercials que privilegia a les grans superfícies.

“Necessitem un canvi de model, apostar pels productes valencians, ecològics i de kilòmetre zero, construir una societat sostenible, i això passa per què #RescatemElComerçLocal”, concloïa el portaveu comarcal de la coalició.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *