Divendres, 5 de desembre, nova actuació musical a la seu comarcal de Compromís

Aquest divendres, 5 de desembre, a les 20 h, la seu comarcal de Compromís torna a obrir les seues portes amb una nova actuació musical de Dixie Swing Trio, amb els músics Mike Summers, Moises Olcina i Melanio. L’acte començarà amb un cercavila des del Parterre fins a la seu de Compromís

Des de Compromís Alcoi, que organitza aquesta actuació musical a l’espai cultural de Compromís, valoren de forma molt positiva l’obertura d’aquest espai cultural que “ha esdevingut un aire fresc per a la cultura a la capital de la comarca, potenciant alternatives a les propostes oficials”, ha afirmat Marius Ivorra, portaveu de Compromís Alcoi, afegint que “al nostre espai tenen cabuda propostes transgressores i alternatives. Alcoi sempre ha sigut una ciutat d’avantguarda, tot i que els governs dels últims anys no hagen apostat per aquest tret tan característic del nostre poble”.

Arxivat en: General, Joves

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *