Compromís per Castalla i Compromís per Onil demanen a la Generalitat l’adequació d’un pas de vianants i bicicletes a la rotonda que uneix els dos pobles

El col·lectius locals de Compromís per Castalla i Compromís per Onil, han presentat una esmena als pressupostos de la Generalitat demanant que es condicione un pas segur per a vianants i bicicletes a la rotonda que ajunta els termes d’ambdós pobles.

Lusa Monllor manifesta que “es tracta d’un punt amb molt tràfic de vehicles i on la convivència entre aquests a menut resulta insegura. Un dia darrere d’altre es poden observar situacions perilloses entre els cotxes i camions i les bicicletes que circulen per aquesta rotonda”.

Per la seua part, Tono Esteve declara que “la quantitat de persones que es desplacen entre les dos localitats per a treballar o realitzar qualsevol quefer quotidià, fa més que necessària una intervenció que permeta la coexistència de vehicles motoritzats, bicis i transeünts”.

D’aquesta manera, els representants valencianistes coincidixen concloent: “Veiem imprescindible aquesta actuació a curt termini i, per tant, esperem que la Generalitat accepte a tràmit aquesta esmena que beneficiaria ambdós municipis. Per donar més força als nostres arguments, presentarem una moció als nostres consistoris de manera que tots els grups amb representació donen suport a la nostra iniciativa”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *