Compromís per Xixona demana a la Conselleria d’Agricultura que incloga l’ametla i el raïm en la campanya “Quin comboi”

Des de Compromís, valorem positivament la campanya promocional de la Generalitat “Quin comboi” per a fomentar el consum de fruites valencianes davant el possible efecte del vet rus als productes de la nostra terra. Esta campanya addueix a l’originalitat de les paraules valencianes, com “comboi”, per a promoure el consum dels nostres productes com el caqui, la mangrana o els cítrics.

Compromís per Xixona, a través del grup parlamentari de Compromís en les Corts Valencianes, preguntarem als responsables de la Conselleria d’Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua, si tenen pensat incloure pròximament l’ametla i el raïm en esta campanya, i en cas contrari els proposem fer-ne una nova versió, incloent altres productes valencians que es troben ara en plena temporada, com el raïm de les Valls del Vinalopó o l’ametla (conreada en moltíssimes comarques) i el seu producte derivat estrella,el terró de Xixona, tan importants estratègicament de cara al Nadal.

raimJoan Arques, secretari local de Compromís per Xixona, ha instat els responsables de la Generalitat a “acomboiar” també les comarques del sud en esta campanya per a fomentar els nostres productes típics i també l’economia local, ja que tindrà un efecte positiu en el sector agrícola de l’ametla i del raïm, així com en les empreses productores de torró.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *