Acte públic i participatiu de 03820 i Compromís per Cocentaina

Els interessos de les persones i de Cocentaina estan per davant de tot. Per això, el Col·lectiu 03820 i Compromís han impulsat la constitució d’una coalició local per presentar una candidatura conjunta a les eleccions municipals de 2015. Un vertader moviment ciutadà obert de caràcter assembleari amb la intenció de sumar entitats, organitzacions polítiques i persones de Cocentaina per a treballar conjuntament per tal de millorar el nostre poble i la vida de la nostra gent. Amb la teua participació i el teu suport canviarà la forma de governar. Ho podem fer possible sempre que t’impliques en un projecte per a construir entre totes i tots la Cocentaina del demà.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *