Compromís per Onil pregunta per l’aparició de factures de reparació del nou vehicle de la Policia Local

Compromís per Onil ha preguntat a l’equip de govern per unes factures de reparació del cotxe adquirit recentment per al parc de vehicles policial que, segons els plecs del contracte, haurien d’estar cobertes per l’adjudicatari.

“Volem que l’ajuntament ens aclarisca aquests càrrecs ja que semblen presumptament il·legals. Els requisits disposats en la contractació senyalen clarament que el servei de manteniment cobrirà qualsevol despesa de manteniment i reparació i el mateix passa amb el segur” declara el regidor de Compromís.

“Recordem que quan vam denunciar a la premsa que aquest cotxe costaria més de 50.000€, l’alcalde ens va replicar que no era així ja que es tractava d’un servei de rènting i estava tot cobert.Resulta curiós que ara no tinguen clar que comporta aquest servei que han contractat ells mateix”, manifesta Esteve.

El representant colivenc finalitza “Des del nostre grup polític seguim pensant que aquesta compra podria haver resultat més barata. Sols hi ha que vore els cotxes policials dels voltants de marques i models més humils. Així mateix, podria haver recaigut en empreses més properes redundant positivament l’economia de la zona”.

*Foto via Escaparate Digital.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *