Muro inverteix 19.000 euros per renovar 9 parcs infantils

L’Ajuntament de Muro ha destinat 19 mil euros per a la renovació i millora de parcs infantils. En concret els diners han anat a 9 parcs de Muro i pedanies i el que s’ha renovat ha estatla pavimentació i moltes de les atraccions, que es troben en molt mal estat. L’alcalde, Rafa Climent, i la regidora de Medi Ambient, Maria José Collado, han visitat un a un els parcs per comprovar els canvis.

Satisfacció en l’equip de govern de Muro que veu complit un objectiu més del seu programa electoral i que no és un altre, segons l’alcalde, que “crear i mantindre espais públics per als infants del municipi i amb aquesta actuació i futures previstes ho estan aconseguint“. A les actuacions que es refereix Rafa Climent és a la de la millora i renovació de 9 parcs repartits per tota la localitat, incloses les pedanies.

En açò, l’Ajuntament de Muro ha invertit 19.000 per a la substitució de mobiliari i paviment de diversos parcs infantils. La inversió s’ha destinat principalment a canviar les joguines que estaven més deteriorades per a l’us dels xiquets, i el paviment de l’àrea infantil del Fumeral.

En total, s’han adquirit més d’una dotzena de joguines que s’han repartit per 9 zones de jocs infantils del poble i pedanies.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *