Compromís inaugura una exposició de fotografia artística

Dijous, dia 13, a les 20 hores, a la seu comarcal de Compromís, s’inaugurava amb èxit total una nova exposició, Nus entre tants, seguint la programació quadrimestral enllestida i ja anunciada en el seu moment. L’exposició es podrà visitar de dimarts a divendres de 18.30 a 21 h —va anunciar Anna Serrano.

La regidora de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi explicava que: “Nus entre tants és un treball de fotografies artístiques fet per Kike Mira i Jordi Sempere que ja ha estat en  altres ciutats, com Alacant i València, amb molt d’èxit. L’exposició tracta de mostrar noves perspectives de les possibilitats expressives del cos humà”.

Nus entre tants és una mostra molt interessant, innovadora i capdavantera, de fotografies artístiques sobre el cos humà que tracta de reflectir la normalitat amagada i sense idealitzacions, de dones i homes quotidians. Una realitat amb la qual totes i tots ens podem sentir identificats”.

foto 1Segons la regidora: ” Vam inaugurar la seu el passat 25 d’abril, ara fa 6 mesos, i això ens ha permés de disposar d’una seu local i comarcal amb condicions. Però a més, tenim l’objectiu d’oferir l’espai de Compromís per a diferents activitats culturals de petit format, algunes de les quals no tenen cabuda a les sales convencionals per circumstàncies diverses. Fins ara hem programat xerrades, presentacions de llibres, concerts, exposicions i una performance. I tenim la intenció de continuar fent-ho”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *