Compromís pregunta a Les Corts sobre un projecte empresarial que afectaria la via verda d’Ibi i Tibi

La diputada de Compromís a Les Corts valencianes, Mireia Mollà, ha registrat dues preguntes sobre un projecte empresarial a la zona de la Foia de Castalla, que afectaria la via verda d’Ibi i Tibi.

Segons la diputada de Compromís, recentment els mitjans de comunicació han informat de la creació de tres parcs temàtics a Ibi, Tibi u Sant Vicent del Raspeig, a través d’una iniciativa empresarial que porta per nom projecte Providence, i que contempla més de 10.000 places d’allotjament. Entre altres aspecte, aquest projecte pretén utilitzar la infraestructura del tren Xixarra per instal·lar vies i connectar els parcs, tot i que en l’actualitat aquest espai supose una via verda.

Per aixó Mollà ha preguntat al Consell si té coneixement del projecte, i en cas afirmatiu, quina és la seua afecció sobre la citada via verda. Esperant que els interessos de les persones usuàries d’aquesta via verda siguen defensats pels seus governants.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *